Pentru a va face remarcata compania, putem afisa atat in exteriorul masinilor noastre cat si in interiorul lor elemente publicitare cum ar fi:
Exterior: colante in diverse zone ale masinii, reclame luminoase
Interior: flyere, carti de vizita, stickere, etc.

          Sistemul de publicitate outdoor pe tranzit prezinta la TAXI ACTUAL o varianta de promovare pentru clientii nostri, cu un impact cert pe piata locala de consum si un raport cost-eficienta foarte bun.
Media traditionala, radio, TV, reviste, ziare sau, mai nou, internetul, au devenit specializate pe categorii de populatie, incat s-a ajuns la divizarea acesteia in segmente cat mai mici, costurile crescand insa exponential.
          Clientii de publicitate isi orienteaza pe categorii specifice demografice mesajul si cheltuiesc bugetele de marketing limitate mixand directiile de cheltuieli pentru a atinge categorii noi de target din populatie. Specialistii in marketing si publicitate iau in considerare nevoia de a comunica mesajul publicului larg si inteleg ca un spatiu publicitar out-door atragator si strategic plasat, va accentua prezenta pe piata a companiei, va transmite un mesaj, va promova un eveniment sau un produs, sau pur si simplu va consolida brand-awareness-ul companiei.
          Clientii nostri aleg spatiul de pe taxiurile noastre dintr-un foarte bun motiv: functioneaza!
TAXI ACTUAL este gata sa poarte mesajul dumneavoastra pe mai multe sute de masini care circula non-stop in tot orasul Pitesti.

[print_gllr id=83]