Compania ACTUAL TAXI 942 se afla in curs de implementare a normelor Regulamentului general privind protectia datelor cu caracter personal (GDPR).

In acest sens, va solicitam acordul pentru a va putea tine la curent cu produsele si serviciile noastre, promotii, oferte.

Incepand cu data de 25 mai 2018, intra in vigoare un nou regulament general privind protectia persoanelor fizice in legatura cu prelucrarea datelor cu caracter personal (GDPR), valabil pe teritoriul Uniunii Europene. Informatiiile cu caracter personal sunt acele informatii care va pot identifica si pot include, de exemplu, numele si prenumele, numarul de telefon sau adresa de email.

In cazul in care efectuati o comanda taxi la Actual taxi 942, online (prin intermediul aplicatiei Actual taxi Client) sau prin telefon, vom colecta informatiile de care avem nevoie pentru a finaliza – onora comanda si va vom suna – notifica despre starea comenzii dumneavoastra (daca este cazul).

In cazul in care doriti sa stergem, modificam sau actualizam informatiile personale pe care le-ati furnizat in cadrul colaborarii cu Actual taxi 942, ne puteti contacta la 0248.221.205 sau office@actualtaxi.ro si va vom raspunde intr-un termen rezonabil.
In ceea ce priveste informarile cu caracter comercial (noile tarife, promotii, concursuri, noi lansari de produse) va invitam sa ne oferiti acordul de va transmite aceste mesaje prin click pe butonul de mai jos. Va puteti dezabona oricand considerati necesar.

Sunt de acord pentru a primi informatii cu caracter
comercial din partea Actual taxi 942 prin telefon ,email sau sms.

Va asiguram ca vom lua in continuare toate masurile necesare pentru a proteja datele dumnevoastra cu caracter personal si va vom transmite informatii care va pot ajuta in alegerea unor solutii de transport in regim taxi, potrivite pentru cerintele dumneavoastra.