Actual Taxi este una din primele firme in domeniu avand o vechime de peste 15 ani pe piata pitesteana. Personalul nostru a fost intens pregatit pentru a raspunde cu promptitudine tuturor solicitarilor dumneavoastra.
In sustinerea dispeceratului am recrutat pentru dumneavoastra, taximetristi profesionisti, care lucreaza dupa norme stricte de calitate a serviciilor si comportamentului. Colaboratorii nostrii sunt atestati profesional, sunt corecti si manierati.
Serviciile de transport in regim de taxi pe care Actual Taxi le pune la dispozitia clientilor prin intermediul colaboratorilor , se bucura de o buna reputatie si recunoastere pe piata de profil si o pozitie de top in domeniu.

Ce facem?

24/24 masinile noastre va stau la dispozitie, acoperind in totalitate Pitestiul si zonele invecinate. Ne dezvoltam continuu atat din punct de vedere al autoturismelor aflate sub sigla Actual Taxi, al persoanelor care sunt implicate in tot ce facem cat si al serviciilor oferite. Am inaugurat noi sisteme de comunicare intre dumneavoastra si soferii nostri , medii virtuale de informare si socializare.
Vom fi intotdeauna alaturi de dumneavoastra pentru a va satisface in totalitate necesitatile, propunerile, obiectiile si reclamatiile

calendar